ClickCease
44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,4/5
Trustpilot
4
Genoptag indkøb hvor du slap

Emballage til flasker

Premium Flaskeemballage fra RAJA

Sikker Emballage til Vin og Øl

Hos RAJA tilbyder vi et omfattende udvalg af flaskeemballage til vin og øl, designet til at sikre dine dyrebare flasker under transport og opbevaring. Uanset om du sender en enkelt flaske eller flere, har vi den rette løsning til dine behov. Vores produkter spænder fra robuste vinkasser til elegante gaveæsker, alle med fokus på sikkerhed og præsentation.

Produktsortiment

Vinkasser og Transportkasser

Vores vinkasser er fremstillet af høj kvalitet bølgepap, hvilket giver optimal beskyttelse mod stød og vibrationer. Kasserne er tilgængelige i forskellige størrelser og kapaciteter, hvilket gør dem ideelle til både private og kommercielle forsendelser.

  • Standard Vinkasser: Perfekte til sikker transport med ruminddeling og fikseringsfolie for ekstra beskyttelse.
  • Specialdesignede Transportkasser: Til større forsendelser, herunder kasser med fire lag beskyttelse.

Gaveæsker til Vin

Giv dine vine en eksklusiv indpakning med vores gaveæsker, som tilføjer et strejf af luksus og sikrer en imponerende præsentation.

  • Elegante Gaveæsker: Til særlige lejligheder, fås i forskellige farver og designs.
  • Miljøvenlige Valgmuligheder: Lavet af genanvendelige materialer for en bæredygtig gaveindpakning.
RAJA, din partner i emballage, tilbyder dig det største udvalg af emballage, papkasser, pakketape, strækfilm, bobleplast,emballagemaskiner og meget mere! Det hele leveres indenfor 24/48 timer i hele Danmark. Med mere end 65 års erfaring i at levere kvalitetsemballage og et team af specialister der sidder klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning, er det ingen overraskelse, at RAJA er Europas nr. 1 emballageleverandør.

Fra papkasser til lagerudstyr, vi har alt, hvad din virksomhed skal bruge. Uanset om du vil beskytte produkter under transport, opbevare dem på dit lager eller pakke dem til salg, er RAJA det bedste valg i hele Europa, og vi er glade for at arbejde sammen med dig.

Alt hvad du behøver for at pakke, beskytte, opbevare, lukke, sikre, pakke, palletere og sende alle dine produkter.

Beskyttelse og Sikkerhed

RAJA's flaskeemballage er designet med fokus på sikkerhed og beskyttelse. Vores produkter inkluderer:

  • Fikseringsfolie: Forhindrer flaskerne i at bevæge sig under transport.
  • Ruminddelere: Holder flaskerne adskilt og reducerer risikoen for brud.
  • Høfyld og Pakkefyld: Yderligere beskyttelse for at absorbere stød.

Hurtig og Effektiv Levering

RAJA sikrer, at din emballage bliver leveret hurtigt og effektivt med vores 24/48 timers leveringstjeneste. Bestil online 24 timer i døgnet og få dine produkter leveret direkte til din dør.

Kundetilpassede Løsninger

Hvis du har særlige behov eller store mængder, tilbyder RAJA skræddersyede emballageløsninger. Vores eksperter står klar til at rådgive dig om den bedste løsning til dine specifikke behov. Kontakt os på tlf.: 44 58 77 00 for mere information eller for at få et tilbud tilpasset dine krav.

Miljøansvarlig Emballage

Vi er dedikerede til bæredygtighed og tilbyder et bredt udvalg af miljøvenlige emballageprodukter. Vores flaskeemballage er fremstillet af genanvendelige materialer og designet til at minimere miljøpåvirkningen.

Bestil i Dag

Gør dine vin- og ølforsendelser sikre og stilfulde med RAJA's flaskeemballage. Besøg vores hjemmeside for at se hele vores udvalg og bestil i dag.

RAJA er din pålidelige partner inden for emballage, med mere end 65 års erfaring og et stort udvalg af produkter til alle dine emballagebehov. Fra standardkasser til specialdesignede løsninger, vi har alt, hvad du behøver for at beskytte og præsentere dine produkter bedst muligt.

14 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant
Op til- 65 %
5 produkter
Fra  153,00 kr. ekskl. moms 60,00 kr.ekskl. moms pr. stk. á 25
Op til- 20 %
4 produkter
Fra  293,00 kr.ekskl. moms pr. stk. á 100